Home Junkie

 

Home Junkie er mit hjertebarn. Min passion. Home Junkie er resultatet af en idé, af livsomstændigheder, af skabertrang.
Jeg har Home Junkie, jeg ER Home Junkie, fordi jeg ikke kan lade være. Fordi det giver SÅ meget mening. Jeg føler mig dybt priviligeret over at have et arbejdsliv, hvor jeg kan bruge min kreativitet, mit skæve hoved og alle mine talenter. Det er benhårdt arbejde, udfordrende og nogle gange lidt for nervepirrende. Men det er absolut det hele værd!

 

Jeg elsker design. Jeg flytter ofte rundt på møblerne. Jeg elsker at rydde op og smide ud. Og at bladre i boligmagasiner med fødderne oppe i sofaen og en latte indenfor rækkevidde. Og så er jeg stor tilhænger af nemme bolig makeovers.
En tilbagevendende udfordring i mine - efterhånden mange - hjem har været kedelige badeværelser. Og lejeboliger med alt for mange fliser på køkkenvæggene. Da jeg flyttede tilbage til Aarhus i efteråret 2012 og endnu engang havde hjem i en skøn lejlighed, med bad og køkken plastret til med hvide fliser, begyndte jeg at researche. Fandtes der ikke en måde hvorpå jeg kunne komme de kedelige fliser til livs? Uden at rive ned eller male over? Resultatet var ikke opløftende... Jeg kunne vælge at dekorere min fliser med folie i portugisik, marokkansk eller østeuropæisk stil. Ikke lige noget der matchede min trang til at omgive mig med nordiske rene linjer, smukke lette mønstre og dæmpede farver... 

 

I efteråret 2014 skabte jeg - i tæt samarbejde med illustrator Ruth Crone Foster - min første serie flisepynt, som kunne leve op til mine egne krav til kvalitet og design. Og med en forventning - og forhåbning - om, at andre kunne se potentialet i min idé, startede jeg Home Junkie.
I dag - 2 år senere - er vi 2 medarbejdere, en sælger + det løse (familie og venner som støtter og hjælper).
Vi er Nordens største udbyder af design flisepynt med mere end 80 skønne motiver, og 4 skønne badeforhæng er netop tilføjet vores sortiment. Med skarpt fokus på at matche trenden inden for nordisk design vil nye design samarbejder og produkter løbende komme til.

 

Jeg er pavestolt over at være, hvor jeg er i dag. Takket være forhandlere, der har troet på min idé, trofaste følgere på de sociale medier, kunder på webshoppen og en dansk presse, der har taget utrolig godt imod Home Junkie, er vi ved at være rigtig godt etableret i Danmark.
2017 bliver forhåbentlig året, hvor vi indtager vores nabolande. Med forhandlere i Holland, Belgien, Norge, Sverige og Ungarn er vi allerede godt på vej...

 

Tak til jer alle for at gøre min drøm til virkelighed!

 

Matilde - Kreativ Chef - Home Junkie

 

P:S. Home Junkie er på Facebook og Instagram. Har du lyst til at vise, hvordan du har brugt dine køb i din indretning? Så tag os med #homejunkie eller send os en mail og vi vil med glæde dele!