Sæt kunst på dine fliser – Home Junkie og Kirstine Falk i unikt samarbejde

oprettet d. under Kunstnere

Så skal der kunst på fliserne!

Dans - flisesticker med motiv af Kirstine Falk

Er du vild med damer i retro badedragter? Bliver dit indre barn vakt til live af eventyr og finurlige universer? Og har du lyst til i at invitere kunsten helt ind på badeværelset?

 

Nu er der godt nyt til kunstelskere og barnlige sjæle... I juni måned fik jeg udvidet mit sortiment af flise stickers med 8 skønne motiver af min gode kunstner-veninde Kirstine Falk. Første oplag forsvandt hurtigt, men nu er lageret fyldt godt op igen, så de herlige badenymer kan komme ud og sprede glæde i mange flere hjem :)

 

Jeg er helt ærligt ret beæret over, at Kirstine har sagt ja til at lege med mig. Jeg har længe været forgabt i hendes illustrationer af eventyrlige verdener... Jeg har faktisk flere af hendes prints hængene på væggene i mit hjem, og hendes fine bakke - med endnu flere svømmedamer - skaber sådan en hyggelig stemning i min lille spisekrog i køkkenet.

 

For sådan én som mig, som ikke har talent for hverken at tegne eller male, er det guld værd at lave samarbejder med dygtige kunstnere. Og når jeg ser, hvordan Kirstine skaber liv i sine motiver ved at kombinerer sin blyantsstreg med akvarel og collageteknikker, så dåner jeg næsten af ren benovelse. Tænk engang at have sådan en evne! Hvis jeg en dag kunne ønske mig en superkraft, ville det at tegne så fint helt klart ligge på min top 3!

Kirstine Falk

Kirstine er uddannet designer og kendt for sine illustrationer af fantastiske og eventyrlige verdener, hvor ikke alt er, som det ser ud... Hun skaber sine unikke universer ved at kombinerer blyantsstreg med akvarel og collageteknikker, og i vores samarbejde giver hun nu nogle af sine populære motiver mulighed for at udfolde sig på fliserne i dit hjem.

 

Kirstine Falk i samarbejde med Home Junkie

 

I mit samarbejde med Kirstine Falk har jeg vovet mig ud på ukendt terræn... Mine motiver er kendt for at matche trenden indenfor nordisk boligindretning, og mine kunstnersamarbejder har indtil nu ramt en ret bred målgruppe. I mit samarbejde med Kirstine rammer jeg nok lidt mere snævert, men jeg er simpelthen så betaget af hendes fine univers.

 

Jeg er SÅ taknemmelig for, at nogle af Kirstines populære motiver nu også har fået mulighed for at udfolde sig hos Home Junkie. Jeg har faktisk allerede en svømmedame i frit fald på min bæbare computer, en lille tænksom pige på spejlet i min entre og en halv pinup lady på mit tandbørstekrus ;)

Mon også de skal hjem og sprede glæde hos dig?

 

Specifikationer på stickers

  • Passer til en standard flise på 15 x 15 cm

  • Tåler vand og almindelig rengøring

  • Efterlader ingen spor på fliserne, når du trækker dem af

  • Perfekte til udsmykning af fliser i dit bad og køkken

 

Stk. pris 49,-

Sæt med motiv på 2 stickers: 89 kr.

 

Alle motiver er på gennemsigtig folie, og kan nemt klippes ud!

 

SE ALLE KIRSTINES MOTIVER HER ☺ →

 

Med ønsket om en masse lækre boliger….

Matilde - Home Junkie

 

PS: Home Junkie er på Facebook og Instagram.
Har du lyst til at vise, hvordan du har brugt dine køb i din indretning?
Så tag med #homejunkie eller send mig en mail på matilde@homejunkie.dk eller en sms på 42800775 og jeg vil med glæde dele!

 

Har du allerede nu fået lyst til at dekorere dit hjem? TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV HER, og få en gratis sticker med dit første køb :)

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar