• GRATIS FRAGT OVER 499,-
  • LEVERING 7-14 DAGE
  • 30 DAGES RETURRET

FAQ om flisestickers

Er idéen om at bruge stickers i indretningen af dit hjem ny for dig? Jeg har her samlet svar på de spørgsmål, jeg oftest modtager om brugen af mine stickers.
Finder du ikke svar her, så send mig en mail på matilde@homejunkie.dk :)

 

» Kan Home Junkies stickers tåle vand?

- Ja, mine stickers kan sagtens holde til at sidde i din bruser. Bare sørg for, at folien slutter tæt på flisen og ikke sidder ud over fugen, så bliver din sticker siddende lige så længe du ønsker :)

 

» Kan Home Junkies stickers tåle rengøring? 

- Yes, de tåler fint rengøring. Jeg vil anbefale, at du bruger en fugtig klud med lidt opvaskemiddel. Vær forsigtig ved hjørnerne, da det er her stickeren nemmest løsnes.

 

» Er Home Junkies stickers nemme at få af igen?

- Jeps. Folien er en aftagelige folie, dvs. at den slipper nemt, når du trækker den af igen. Du kan med fordel varme folien med en føntørre inden, så slipper den endnu nemmere.

 

» Efterlader Home Junkies stickers spor, når man fjerner dem?

- Nej, limen fra folien efterlader ingen spor på overfladen, når du trækker din sticker af. Flisestickers er derfor oplagte at dekorere med i fx lejeboliger.

 

» Hvordan sætter jeg mine stickers op?

- Det er ganske nemt at sætte dine stickers op. Du kan se vejledningen her » 

 

» Hvad er forskellen på gennemsigtig og heldækkende sticker?

Gennemsigtige stickers er oplagte på hvide eller helfarvede fliser, hvor baggrunden gerne må skinne igennem og du blot ønsker at pynte overfladen.
Læs mere om gennemsigtig flise folie her » 

Heldækkende stickers er derimod printet på en hvid folie, det vil sige at de dækker baggrunde fuldstændigt. Derfor er de det oplagte valg, hvis du skal dække gamle motiver på fliserne, huller eller andre irritationsmomenter på væggen. Du kan skabe illusionene af fliser ved at sætte dem direkte på en almindelig væg, fx bag komfuret eller ved køkkenvasken, hvor du ikke har fliser.
Læs mere om heldækkende folie til køkkenvægge her »

 

» Kan jeg bruge min sticker mere end én gang?

- Nej, folien kan ikke klistre igen, når du tager den af igen. Men når du sætter den op, kan du godt justere et par gange, uden at den tager skade.

 

» Kan jeg klippe i folien?

- Ja, du kan sagtens klippe motivet ud. Jeg anbefaler at klippe et par mm fra motivet. Så kan du sætte din sticker lige præcis der, hvor du synes den skal pynte.

 

» Kan jeg bestille stickers i andre mål?

- Det afhænger af både motiver og ønsket størrelse. Men ring eller send en mail til matilde@homejunkie.dk, eller udfyld kontaktformularen her », så tager vi den derfra!

 

» Kan jeg designe mine egne motiver?

- Desværre er det ikke muligt at bestille sine egne motiver. Men jeg indgår løbende nye design-samarbejder, så der kommer hele tiden nye motiver til.