Gennemsigtig folie

Bor du til leje?

Det kan være en stor udfordring at gøre sin bolig lækker og personlig, når man bor til leje. Der er mange begrænsninger, da lejeboligen ofte skal være i samme stand, som da man overtog den,... Det vil i mange tilfælde betyde, at boligen skal fremstå som ny.

Flisepynt er en nem og sjov mulighed for dig, der alligevl gerne vil sætte dit eget præg på badeværelset eller køkkenet. Vores flisepynt tåler vand og rengøring med lidt opvaslemiddel, de er nemme at tage af igen, og de efterlader ingen synlige spor på fliserne.

Mere end 100 motiver at vælge imellem

Med vores mere end 100 forskellige motiver kan du skabe nyt liv på et øjeblik - og så kan du skifte flisepynten, når du trænger til fornyelse i dit hjem. Nemmere bliver det ikke... :) 

Du kan vælge at købe stickers enkeltvis og sammensætte dit helt eget unikke look, eller du kan finde en af vores æsker med 9 stickers. Her har vi sammensat 9 motiver, som du enten kan sætte op sammen eller sprede ud over et større område. Brug din fantasi og skaberlyst, og bliv din egen boligstylist.

Heldækkende folie? 

Du skal i stedet vælge vores heldækkende flisepynt, hvis du brug for at dække gamle motiver eller slidte fliser.