Home Junkie

Home Junkie er resultatet af en tilbagevendende udfordring i mine - efterhånden mange - hjem... lejeboliger med alt for mange fliser på væggene.

Jeg elsker design. Og så er jeg stor tilhænger af nemme bolig makeovers.

I efteråret 2014 skabte jeg - i tæt samarbejde med illustrator Ruth Crone Foster - min første serie flisepynt, som kunne leve op til mine egne krav til kvalitet og design. Og med en forhåbning om, at andre kunne se potentialet i min idé, startede jeg Home Junkie.
I dag - mere end 3 år senere -  er Home Junkie Nordens største udbyder af design flisepynt med mere end 80 skønne motiver. Og med skarpt fokus på at matche trenden inden for nordisk design, vil nye design samarbejder løbende komme til.

Takket være forhandlere, der har troet på min idé, trofaste følgere på de sociale medier, kunder på webshoppen og en dansk presse, der har taget utrolig godt imod mine stickers, er Home Junkie ved at være et veletableret brand i Danmark.
2018 bliver forhåbentlig året, hvor Home Junkie indtager vores nabolande. Med forhandlere i Holland, Belgien, Norge, Sverige og Ungarn er jeg allerede godt på vej...

Matilde - Kreativ Chef - Home Junkie

P:S. Home Junkie er på Facebook og Instagram. Har du lyst til at vise, hvordan du har brugt dine køb i din indretning? Så tag os med #homejunkie eller send os en mail og vi vil med glæde dele!