• GRATIS FRAGT OVER 499,-
  • LEVERING 7-14 DAGE
  • 30 DAGES RETURRET

Home Junkie

Home Junkie er resultatet af en tilbagevendende udfordring i mine - efterhånden mange - hjem... lejeboliger med alt for mange fliser på væggene.

Jeg elsker design. Og så er jeg stor tilhænger af nemme bolig makeovers. Men jeg kunne simpelthen ikke finde flisestickers, der passede til min stil.
Derfor skabte jeg i efteråret 2014 - i tæt samarbejde med den aarhusianske illustrator Ruth Crone Foster - min første serie flisepynt, som kunne leve op til mine egne krav til kvalitet og design. Og med en forhåbning om, at andre kunne se potentialet i min idé, startede jeg Home Junkie.


I dag - mere end 5 år senere -  er Home Junkie et veletableret brand i Danmark og Nordens største udbyder af design flisepynt med mere end 150 skønne motiver. Og jeg har nu design samarbejder med 4 andre danske kunstnere.

Og med skarpt fokus på at matche trenden inden for nordisk design vil nye design samarbejder løbende komme til.

 

 

Matilde - Kreativ Chef - Home Junkie

 

PS: Home Junkie er på Facebook og Instagram Har du lyst til at vise, hvordan du har brugt dine køb i din indretning? Så tag med #myhomejunkie eller send en mail og jeg vil med glæde dele!