Home Junkie

Home Junkie er resultatet af en tilbagevendende udfordring i mine - efterhånden mange - hjem... lejeboliger med alt for mange fliser på væggene.

Jeg elsker design. Og så er jeg stor tilhænger af nemme bolig makeovers.
I efteråret 2014 skabte jeg - i tæt samarbejde med illustrator Ruth Crone Foster - min første serie flisepynt, som kunne leve op til mine egne krav til kvalitet og design. Og med en forhåbning om, at andre kunne se potentialet i min idé, startede jeg Home Junkie.
I dag - mere end 3 år senere -  er Home Junkie et veletableret brand i Danmark  og Nordens største udbyder af design flisepynt med mere end 100 skønne motiver. Og med skarpt fokus på at matche trenden inden for nordisk design, vil nye design samarbejder løbende komme til.

Matilde - Kreativ Chef - Home Junkie

PS. Home Junkie er på Facebook og Instagram. Har du lyst til at vise, hvordan du har brugt dine køb i din indretning? Så tag med #homejunkie eller send en mail og jeg vil med glæde dele!

 

Matilde Fevre - Ejer af Home Junkie